Forest School – Science Classroom

What We Did

Refurbishing the science classroom involved a complete renovation, including the replacement of floors, dry lining, lighting, HVAC, decoration, and furniture.

To maintain consistency with the other science classrooms, the client opted to keep the same laboratory benches with a wood grain texture and white worktops and Lupo stools which provides ideal comfort for use in science and technology classrooms.

We added a touch of innovation by incorporating a captivating science-themed design on both the ceiling and the floor. We were pleased with the outcome; it was truly amazing and left us feeling extremely satisfied.

Here’s a quote from the school
“The quality of workmanship and the detail included in our design were excellent. Everyone is very impressed with our science labs and often asks to take photos to show their schools.”