The Forest School – Transforming science lessons with inspiring laboratories

Creating science labs tailored for secondary school students

Pinnacle were appointed by CBG to supply and install the complete FFE package, providing specialised laboratory benches for gas and power, along with stools and our signature TeacherWalls.

The client chose to have the laboratory benches finished with a woodgrain texture and white worktops. The LupoStool, a dynamic seating option, provides ideal comfort for use in science and technology classrooms.

The TeacherWall was implemented in each classroom to enhance the versatility of the teaching spaces, merging storage and technology into one centralised location.

We hope the newly designed learning environments at The Forest School will foster a sense of curiosity among the students and create a conducive atmosphere for theory and practical science lessons.

 

Forest_School_2022_IMG_6652

Project Highlights

 

Two newly refurbished Science LaboratoriesLaboratories